Proclaimer-disclaimer

   Proclaimer:

Iedere organisatie is geneigd tot het opnemen van een disclaimer waarin allerlei rechten worden geclaimd, een verzameling juridische beschermende teksten. Ik zou deze graag eerst willen omdraaien omdat dit meer aansluit bij mijn DNA. Werken vanuit een eigen verantwoordelijkheid en niet wegduiken achter de regeltjes.

Alle teksten op deze site zijn met grote zorg en inzet gemaakt. Toch kunnen deze om welke reden ook niet compleet zijn, foutief of misschien aanstoot geven. Directe feedback daarover stel ik zeer op prijs, waarmee ik alles in het werk wil stellen de geboden informatie zou adequaat en juist mogelijk over te brengen. Met deze teksten probeert Ontzorg-IT u de informatie te bieden die een zo compleet mogelijke beeld kan geven van de geboden activiteiten.

Vanuit deze verantwoordelijkheid is ook alles in het werk gesteld om de rechthebbenden de juiste credits te verlenen. Veel van de gebruikte foto's komen van de stocksite 123RF.com, de foto's zijn aldaar onder de juiste licentievoorwaarden aangeschaft.
Datzelfde is van toepassing op de gebruikte template voor dit CMS. De template komt uit een selectie van Joomlaplates  en is onder de juiste licentievoorwaarden aangeschaft. Beide sites hebben een ruim aanbod en kan ik van harte aanbevelen.
Bezoekers van de site Ontzorg-IT wordt derhalve ook dringend verzocht de foto's en template gegevens met respect voor de auteursrechten te behandelen. 

Alle gegevens die u mij stuurt in het contactformulier worden met de groots mogelijke zorg behandeld. U emailadres wordt alleen voor directe communicatie met u gebruikt en nooit doorgegeven aan derden. Er worden geen actieve acties ontplooid om gebruikers gegevens te verzamelen of reclame en dergelijke te verzenden.

 

En dan voor de mensen die ook de juridische tekst wensen:

  Disclaimer

Disclaimer voor http://www.ontzorg-it.nl
J.de Leeuw (Kamer van Koophandel: 68323743), hierna te noemen Ontzorg-IT, verleent u hierbij toegang tot http://www.ontzorg-it.nl ("de Website") en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.
Ontzorg-IT behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte persoonlijk opgesteld en overeengekomen.

Beperkte aansprakelijkheid
Ontzorg-IT spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Ontzorg-IT.
In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Ontzorg-IT nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.


Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Ontzorg-IT.
Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Ontzorg-IT, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Veel van de gebruikte foto's zijn rechtmatig verkregen via 123RF.com en bevatten een copyright welke is vastgelegd op hun site.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.   

 

Cookie gebruik

Deze site maakt gebruik van tracking cookies, deze worden toegepast voor analyseren van het gebruik van de website en dit gebruik te kunnen afstemmen op bezoekers. Gegevens worden geanonimiseerd gebruikt en niet gebruikt voor reclamedoeleinden.

46067487 IOTnw 

De slimme printer televisie, wasmachine of ook wel Internet of Things

Read more..

42054033 bckup

Back up en recovery, wat te doen als het echt mis gaat.

Read more..

41971839 lock 

Ransomware, Malware of virussen als WannaCry ook jou overkomt was voorkomen toch prettiger.

Read more..

45840505 pasword 

Wachtwoorden en inlognamen hou jij het nog bij, of heb je een geel sticky note op je monitor of onder je toetsenbord?

Read more..

 Risk

 

Vanaf 2024 is de regelgeving met betrekking tot NIS2 verplicht voor alle essentiƫle organisaties.
Read more...