WORK

vierkantgroen  werk, wer·ken (werkte, heeft gewerkt)

Work vertaald naar werken, wanneer gaat een proces of oplossing voor jou of jouw organisatie werken?  Moet iets juist volgens standaarden gaan lopen of is een op maat gesneden oplossing meer van toepassing. Hoe dan ook dient de oplossing de bedrijfsvoering makkelijker, veiliger en stabieler te maken, dat is immers de zakelijke rechtvaardiging. Of zal de oplossing een bijdrage moeten leveren aan het verlenen van de diensten, of het nu een proces is in de zorgverlening, dienstverlening in de publieke sector, of binnen het MKB segment.

In alle gevallen zal er genuanceerd gekeken moeten worden naar de vraagstelling en de context waar binnen deze vraagstelling ontstaat. Ontzorg-IT betekend dus vooral luisteren naar de klant en vertalen van zijn/haar
behoefte met een scherp oog naar de gehele keten, juist op die wijze zal de meerwaarde duidelijk worden. Oplossingen aanbrengen of adviseren die er voor zorgen dat de organisatie en/of individu zich geen zorgen meer hoeft te maken. Klein of groot, zorgen dat het gaat werken voor jou.

Dat vraagt een brede kijk op de bedrijfsprocessen en vooral ook een overzicht van de markt, de mogelijkheden en onmogelijkheden en het vertalen van vraag naar ondersteunende technieken. Ontzorg-IT begeeft zich
al meer dan 25 jaar in dat segment, of het nu om kassa en voorraadbeheer gaat of complexe zorgprocessen lokaal en regionaal, intra- en extramuraal.

Cookie gebruik

Deze site maakt gebruik van tracking cookies, deze worden toegepast voor analyseren van het gebruik van de website en dit gebruik te kunnen afstemmen op bezoekers. Gegevens worden geanonimiseerd gebruikt en niet gebruikt voor reclamedoeleinden.

46067487 IOTnw 

De slimme printer televisie, wasmachine of ook wel Internet of Things

Read more..

42054033 bckup

Back up en recovery, wat te doen als het echt mis gaat.

Read more..

60355037 wifi 

Draadloos werken, wat verwachten je klanten en hoe afhankelijk ben jij?

Read more..

 Risk

 

Vanaf 2024 is de regelgeving met betrekking tot NIS2 verplicht voor alle essentiƫle organisaties.
Read more... 

smartphone

 

  De smartphone als slimme computer die kan bellen, navigeren en betalen, maar hoe zit het met security ?

Read More