IT

vierkantpaars  het (bepaald lidwoord) (persoonlijk voornaamwoord) (onbepaald voornaamwoord)

IT als Informatie Technologie of it vertaald naar 'het'

Het, de IT of ICT is niet meer weg te denken uit iedere organisatie, klein of groot. Of je als bedrijf voorop wenst te lopen en constant met innovatie bezig wil zijn of misschien erg conservatief bent en alleen meelift als het echt noodzakelijk is, in beide gevallen is de route duidelijk. ICT en IT zullen alleen maar meer worden, belangrijker zijn voor je bedrijfsvoering en een weg terug is er niet. Dat is voor iedere organisatie een hele uitdaging. Heb je voldoende zicht op de markt of volg je het advies van je leverancier. Ben je afdoende in staat het aanbod te wegen op zakelijke meerwaarde of stuur je op een onderbuikgevoel. Ik hoor nog steeds regelmatig dat bedrijven een stap maken zonder zich voldoende te verdiepen in de pro's en contra's. En niet alleen als het gaat om enkele honderden of duizenden euro's, ook verschillende tonnen worden op die basis begroot en betaald.

Nog steeds komt het voor dat ICT projecten gierend uit de hand lopen en mislukken op basis van de verkeerde uitgangspunten of keuzes. In beide gevallen, innovatief of conservatief is er een absolute voorwaarde waar het de zakelijke rechtvaardiging betreft en de toegevoegde waarde. Het is daarbij niet alleen de vraag wat je allemaal weet, maar vooral ook wie of wat je allemaal kent en welke wegen je van daaruit kunt zien. Ontzorg-IT tracht samen met de interne kennis uit de organisatie te begeleiden naar een afgewogen en onderbouwd advies als voorbereiding op de beslissing die de organisatie wil nemen. Wil je voorop lopen of met een pas op de plaats, in beide gevallen zijn het bewuste stappen die de ICT valkuilen moeten vermijden. Alles met het doel om 'IT' , 'ICT' of 'het' werkend te krijgen. 

Een adviestraject kan uit verschillende routes bestaan, als project of als concrete vraagstelling. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het zoeken naar de juiste producten of uitwerking van een specifieke oplossing, maar ook aan het toetsen van een voorliggend leveranciersadvies. Of dient er een risicoanalyse gemaakt te worden van bedrijfsprocessen of delen daarvan. Meer zicht krijgen op de positie in de markt en uitdiepen van de strategie rondom internet, websites, sociale media en dergelijke. De verschillende voor- en nadelen in kaart brengen zodat de zin en onzin rondom investeringen op dat vlak helder worden. Afhankelijk van jouw organisatie of vraagstelling is Ontzorg-IT misschien wel een juiste partner.

Cookie gebruik

Deze site maakt gebruik van tracking cookies, deze worden toegepast voor analyseren van het gebruik van de website en dit gebruik te kunnen afstemmen op bezoekers. Gegevens worden geanonimiseerd gebruikt en niet gebruikt voor reclamedoeleinden.

42054033 bckup

Back up en recovery, wat te doen als het echt mis gaat.

Read more..

41971839 lock 

Ransomware, Malware of virussen als WannaCry ook jou overkomt was voorkomen toch prettiger.

Read more..

45840505 pasword 

Wachtwoorden en inlognamen hou jij het nog bij, of heb je een geel sticky note op je monitor of onder je toetsenbord?

Read more..

avg overzicht

Bent u al klaar voor de Algemene Verordening Gegevensbescherming ?

Read more..